Klubben samles til herrelagets opprykkskvalik

Nordre Åsen var stappet av Lyn-supportere på lørdag. Bli med til Nadderud og la oss gjøre det samme på onsdag. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Til alle fotballspillere i Lyn, både jenter og gutter.

A-laget på herresiden spilte en vanvittig kamp mot Fram og Lyn vant hele 10-1, men trengte til slutt ett mål til for å rykke direkte opp til OBOS-ligaen. Men for en kamp og for en ramme det ble, da over 2200 mennesker tok turen til Nordre Åsen tidlig lørdag ettermiddag. Gutta gjorde det de kunne og kan være kjempestolte av seg selv.

Nå braker det løs med første av to kvalikkamper mot Tromsdalen før vinneren møter Hødd i to avgjørende kamper om billetten inn til OBOS-ligaen. Kampen spilles i flomlys på Nadderud Stadion på Bekkestua kl. 18.00 førstkommende onsdag, 15. november. Gutta fortjener virkelig støtte fra tribunen og derfor ønsker klubben å samle hele Lyn-familien for å støtte herrelaget i den første viktige kvalifiseringskampen.

Alle spillere i Lyn kommer inn gratis og informasjon om det er sendt ut i Spond.

Ekte Fotball – Ekte Fans oppleves aller best LIVE!

Det er viktig at alle henter ut billetter på TicketCo slik at vi ser hvor mange som kommer. Hovedtribunen tar 3000 mennesker, så vær tidlig ute slik at vi får plass til alle.

Det blir nok en tøff fotballkamp med fantastiske rammer så her er det bare å møte opp.

Kjøp billett til kampen her: https://lyn1896.ticketco.events/no/nb/e/lyn__tromsdalen

La oss samle hele Lyn-familien og støtte gutta til seier mot Tromsdalen.