FotballFitness trener på Kringsjå hver mandag og torsdag kl. 11.00

Lagbilde fra den første treningen.

Lagbilde fra den første treningen.

 

FotballFitness er et prosjekt igangsatt av UEFA. NFF har invitert Lyns Eldre til å være med i et pilotprosjekt i Norge. Tilsvarende pilotprosjekt er igangsatt for damer i Sandefjord med 30 deltakende damer. Fotballfitness har vært en stor suksess i Danmark. Deltakernes fysiske form er målt ved oppstart og etter noe tid. Resultatet er entydig meget positivt.

Formålet er å få eldre i bedre fysisk form gjennom lek med ball og sosialt samvær. Aktiviteten skal være morsom og er selve målet.

Målgruppen er først og fremst fysisk inaktive. De som er i dårligst fysisk form setter standarden for nivåer på den fysiske aktiviteten. Når ball benyttes skal det ikke kåres vinnere. Vinnerskaller må finne annen aktivitet. I FotballFitness skal alle innlemmes, ingen skal ekskluderes.

Aktiviteten finner sted på Kringsjå, i LYNs klubbhus og på LYNs gressbane. Det er ikke krav om utstyr. Alle kan komme i det utstyr de har. 

Alle er hjertelig velkommen til trim og sosialt samvær på Kringsjå. Møt opp!

Det har vært en vellykket oppstart av FotballFitness. Vi er nå 20 mann som har deltatt en eller flere ganger og det er plass til flere! Alle er velkommen!  Både Erik S (73), Per D (83) og Per G (80) har hatt stor glede og stort utbytte av aktiviteten som er og skal være et lavterskeltilbud. Yngstemann var 68 (Trygve C). 

Treningen er hver mandag og torsdag kl 11.00 - en times tid - og med kaffe og litt å spise i klubbhuset etterpå for de som ønsker det. Veldig hyggelig!

De som ønsker å skifte på Kringsjå kan møte kl. 10.45, i garderobe nr. 4. Det vil bli stilt krav om medlemskap i Lyns Eldre. NFF vil sørge for forsikringsordning gjennom medlemskapet i Lyn. NFF bidrar med 10 baller, vester, kjegler og 2 små mål.

FotballFitness vil være en demonstrasjonsøvelse under årets Norway Cup. Lyne Eldre er invitert til å demonstrere FotballFitness på Ekebergsletta torsdag 4. august.

Interessert? Kontakt Gunnar Martin Kjenner; 91387252 eller gm@kjenner.no eller møt opp på Kringsjå mandag eller torsdag kl. 11. Vi tar treningsfri i fellesferien.