Klubben i ditt hjerte

getthumbnail.ashx.jpeg

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet har sparket i gang Klubben i mitt hjerte. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Er Ski- og fotballklubben LYN klubben i ditt hjerte, STEM HER og skriv Ski- og Fotballklubben Lyn. Vinner vi en pengepremie, vil beløpet gå til drift av klubbhuset -til glede for alle medlemmer.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.

Regler

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.

Ekstra Spleis-konkurranse
Når du stemmer på din klubb får du også mulighet til å opprette
SpareBank 1 og Spleis gir også bort 100 000 kroner i en tilleggskonkurranse. Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette én. Hver hverdag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2000 kroner på sin spleis. Fredag 26. oktober trekkes enda to nye vinnere av 25 000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2000 kroner. Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis. Gå inn på klubbenimitthjerte.no og stem på din klubb!

Takk for ditt bidrag!

LYNS DAMELAG I TOPPSERIEN 2018 – VIL DU VÆRE MED PÅ «LAGET»?

LYNS DAMELAG I TOPPSERIEN 2018 – VIL DU VÆRE MED PÅ «LAGET»?

Lyns Damelag spiller Toppseriefotball i 2018 og vi vil ha flere med på "Laget"!

FotballFitness trener på Kringsjå hver mandag og torsdag kl. 11.00

 Lagbilde fra den første treningen.

Lagbilde fra den første treningen.

 

FotballFitness er et prosjekt igangsatt av UEFA. NFF har invitert Lyns Eldre til å være med i et pilotprosjekt i Norge. Tilsvarende pilotprosjekt er igangsatt for damer i Sandefjord med 30 deltakende damer. Fotballfitness har vært en stor suksess i Danmark. Deltakernes fysiske form er målt ved oppstart og etter noe tid. Resultatet er entydig meget positivt.

Formålet er å få eldre i bedre fysisk form gjennom lek med ball og sosialt samvær. Aktiviteten skal være morsom og er selve målet.

Målgruppen er først og fremst fysisk inaktive. De som er i dårligst fysisk form setter standarden for nivåer på den fysiske aktiviteten. Når ball benyttes skal det ikke kåres vinnere. Vinnerskaller må finne annen aktivitet. I FotballFitness skal alle innlemmes, ingen skal ekskluderes.

Aktiviteten finner sted på Kringsjå, i LYNs klubbhus og på LYNs gressbane. Det er ikke krav om utstyr. Alle kan komme i det utstyr de har. 

Alle er hjertelig velkommen til trim og sosialt samvær på Kringsjå. Møt opp!

Det har vært en vellykket oppstart av FotballFitness. Vi er nå 20 mann som har deltatt en eller flere ganger og det er plass til flere! Alle er velkommen!  Både Erik S (73), Per D (83) og Per G (80) har hatt stor glede og stort utbytte av aktiviteten som er og skal være et lavterskeltilbud. Yngstemann var 68 (Trygve C). 

Treningen er hver mandag og torsdag kl 11.00 - en times tid - og med kaffe og litt å spise i klubbhuset etterpå for de som ønsker det. Veldig hyggelig!

De som ønsker å skifte på Kringsjå kan møte kl. 10.45, i garderobe nr. 4. Det vil bli stilt krav om medlemskap i Lyns Eldre. NFF vil sørge for forsikringsordning gjennom medlemskapet i Lyn. NFF bidrar med 10 baller, vester, kjegler og 2 små mål.

FotballFitness vil være en demonstrasjonsøvelse under årets Norway Cup. Lyne Eldre er invitert til å demonstrere FotballFitness på Ekebergsletta torsdag 4. august.

Interessert? Kontakt Gunnar Martin Kjenner; 91387252 eller gm@kjenner.no eller møt opp på Kringsjå mandag eller torsdag kl. 11. Vi tar treningsfri i fellesferien.